Doerak

Doerak

maandag 2 maart 2015

Nightshift

Fred aan het woord:

Ze hadden nog zo gewaarschuwd!
Een nest is niet niks en is voor de moeder EN de bazen topsport....
Nou zijn wij op het moment dat ik dit schrijf nog maar in de trainingsfase, dat besef ik, maar toch...
Deze nacht was ik aan de beurt om Shiva gezelschap te houden want mevrouw wil niet meer alleen zijn gedurende de nacht. Vrijdag (3 deuren en een heeeeeel hoge steile trap) om half 6 maakte ze haar entree in de slaapkamer en ging daar met een volkomen 'zen' blik rustig naast ons bed liggen.
Wij vonden dat in ieder geval een redelijk duidelijk signaal!
Ik ben een lichte slaper in tegenstelling tot Yvonne, dus ik heb best een hoop meegemaakt gedurende de nacht.

We hebben de matras voor de 'babykamer' gelegd, midden in de keuken.... Weet je hoe vaak een koelkast aanslaat gedurende een nacht? Ik wel!
En weet je hoe vaak een computer, in slaapstand, zo maar wat begint te pruttelen? Ik wel!
Verder natuurlijk de gewone zaken: een kotsende hond (bed uit, zoeken, niks gevonden.... bleek bij daglicht Sproet in haar benchje geweest te zijn); een hond die wil plassen (geintje zei Shiva, lekker niet!); een hond die het best wel even op je wil komen liggen (40 kg Doerak); een hond die ieder half uur  (tot 4 uur) van plaats in huis verandert en dezelfde hond die vlak bij je in haar werpkist gaat liggen met een zeer luid piepend en knorrend buikje: ze heeft wel honger maar eet even niet meer (inmiddels al weer wel gelukkig).
Maar ja.... die honden slapen verder zowat de hele dag.....ondergetekende wordt geacht zijn bijdrage aan de maatschappij weer te leveren...
Als er vandaag/vannacht  geen puppen komen lig ik vannacht in mijn bed.... lekker!!!1 opmerking: