Doerak

Doerak

dinsdag 17 maart 2015

Bijna een andere kijk op de wereld

Heel voorzichtig beginnen zich de oogjes van Drogo en van Arya te openen. Het zijn fracties van secondes dat we een kleine glimp kunnen zien. Niet genoeg om wat van te zeggen en dat is omgekeerd ongetwijfeld ook zo. Het zal best veilig en rustig zijn, zonder te zien en zonder te horen.
Drogo en Daenerys blijven een sterk stijgende groeilijn vertonen. Arya blijft achter, ook in relatieve zin. We maken ons nog niet echt zorgen, want zij is rustig en tevreden. Maar leuk vind ik het niet. Ik houd meer van druk etende diertjes. Over een paar dagen, als ze 2 weken oud zijn, moeten ze voor het eerst ontwormd worden. Misschien is dat het wel, wie zal het zeggen.
Doerak is inmiddels regelmatig in de werpkist te vinden. Hij staat dan als een reus tussen de pupjes en geeft her en der een lik erover. Hij is supertrots en we verheugen ons er op dat hij later, als ze wat sterker zijn, met hen kan spelen.

Van boven naar beneden: Drogo, Arya en Daenerys

Arya

Daenerys

Drogo

Shiva, volledig in rust met haar pupjes


1 opmerking:

  1. Ga eens lezen over fokkers en ontwormen, want meeste ontwormen tegenwoordig pas als pups op vast voer staan, dan zijn darmen iets beter bestand tegen de troep zeg maar.
    Zou me nu echt nog niet druk maken over achter blijven.
    Weet van hondje wat met 4,5 week pas mee ging doen met vlees eten.tot die tijd niks anders als melk en weinig actie.Nu niets meer van te merken.

    BeantwoordenVerwijderen