Doerak

Doerak

zaterdag 28 maart 2015

Kleur bekennen.
(Fred schrijft nog maar eens...)

Ik had me er best wel op verheugd... pupjes met kleurbandjes. Het klonk ook zo schattig, pupje roze, pupje blauw, pupje turqoise (??!!).


Gedoe

                                                                                                                 

Maar als je er zo als wij maar drie hebt is dat eigenlijk niet echt nodig. Ze zijn zo verschillend. Soms moet ik nog wel even twee keer kijken maar dat is alleen maar als ze op een hoopje liggen. En daarbij, ze hebben namen gekregen immers.

Papa, je neus!!!
Arya is het kleintje en heeft een erg 'fijn' gezichtje. Echt een heel lief kopje. Ze is nog steeds met alles de eerste. Ik denk ook dat zij als eerste ­de bak uitkomt/kukelt/valt....(er liggen al kussens omheen voor een zachte landing).


Daenerys is de brutale van de drie: als een van ons zich bij de bak meldt is zij als eerste bij je. Ze wil ook altijd spelen: het maakt haar niet zo veel uit of het een hand, broer, zus, moeder is... ze gaat er voor.
Drogo is nog steeds ..... Drogo. Groot, breed, beetje lomp....u herkent wellicht zijn vader. Alles aan Drogo is fors, zijn kopje, zijn poten alles. Hij is op dit moment zelfs zwaarder dan zijn vader op die leeftijd.

Dus die kleuren... ik denk niet dat we er mee doorgaan. Toch hebben de pups al kleur bekend. Van mijn collega Soaad kregen de pups alle drie een etensbakje (daar gaan we morgen mee beginnen) met een voor velen welbekend logo.

Ondergetekende gaat het aan zijn hart maar de bakjes zijn van de puppen dus ze gaan mee.
Ook dat is kleur bekennen toch?

Doerak raakt overigens meer en meer betrokken. Werd hij in het begin nog wel eens weggestuurd door Shiva, nu wandelt hij op gezette tijden de kist in, maakt een pup schoon, ruimt een plasje op...Hij geniet er zichtbaar van en Shiva gaat niet eens meer kijken als hij dit doet. Hij gaat er nog net niet bij liggen.
Overigens... nog een update....ze hebben heuse tandjes inmiddels! En wat kan je zoal met die tandjes doen? Hier het overleg......


Overleg
En hier de uitvoering (Soaad gaf ook iedere pup een schaapje).


1 opmerking: