Doerak

Doerak

dinsdag 20 maart 2012

Als een duveltje uit een doosje

Dat was even schrikken gisterenavond op school. Uit de behendigheidsgroep schoot een hond weg van zijn begeleider (een kind...) om even te buurten in de groep van Doerak. Net als wij hebben de mensen twee honden en het maatje van de hond zit bij Doerak in de groep. Op zich niet zo vreemd dus. Maar zonder aanleiding en zonder waarschuwing sprong de hond op de kop van Doerak. Dat is wel bijzonder apart. Maar vooral heel, heel vervelend. Hij heeft een flinke beet gekregen, dwars door zijn oor heen. Zowel Doerak als Fred waren helemaal uit hun doen. Toch maar even de dierenarts gebeld en het oor laten controleren. Arme Doerak: weer ellende. Eenmaal thuis met een fors bot voor hem en een drankje voor de baas kwam alles weer tot rust. En nu maar hopen dat Doerak's houding naar andere honden niet verandert......

3 opmerkingen:

 1. Oh wat vervelend!!
  Ik hoop dat het snel weer geneest
  Groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van zijn oor lijkt hij geen last te hebben. Zolang ik er maar niet in de buurt kom. Zijn zelfverzekerdheid lijkt wel een beetje een knauw te hebben gekregen. Dus wij zijn hier druk bezig met "niets aan de hand hoor".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje wat vervelend. Raar he dat een hond opeens ergens door getriggerd moet zijn. En ik kan me voorstellen dat Doerak even moet bijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen