Doerak

Doerak

donderdag 3 mei 2012

Er komt geen einde aan!


Dacht ik net alle draadjes te hebben gehad, blijkt er toch nog wat over te zijn. Aan draadjes dan..... Die laatste was heel erg dik, daar was ik wel even zoet mee. Het werd daarna wel rustiger in huis. Zou dat iets met dat bruine kastje te maken hebben? Ze leggen het ook steeds op moeilijkere plekken, heb ik het idee. Die dikke draad vond ik onder de verwarming, of all places! Maar ik ben niet voor één gat te vangen hoor. Niet voor twee ook niet. En ik ben niet de lulligste, ik ga wel weer verder. Hij doet tenslotte erg zijn best om het dit keer voor mijn neus neer te leggen.

4 opmerkingen:

 1. Schade in 1 week:

  5 meter HI-Fi kabel
  2 tassen met kapotte hengsels
  1 glas
  1 vaas
  1 bos bloemen
  1 hoek van vloerkleed
  1 beschadigd Kooikerhondje
  2 bekraste pubers

  U wordt beankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kabel hoort in kabelgoot,tassen opgeruimd.Bloemen in vazen kan niet.Vloerkleed,had maar geen vloerkleed moeten worden.
  Pubers moeten misschien meer voor paal gaan staan of binnenkomen met krant in de hand(moet ik ook met Kavik,die hapt naar mijn armen).

  Alleen die arme Sproet,daar heb ik wel medelijden mee.Toch meer voor beestje opkomen denk ik.Die red dat nooit tegen zo'n lomperik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, wie noemt zijn hond dan ook Doerak, dat is toch vragen om problemen.....
  Hahahaha, mijn man heb ik ook al eens horen zeggen, "als ik dat allemaal van te voren wist", of "wist jij dat ze dat deden?" en dan kijk ik heel onschuldig en zeg, nee natuurlijk niet, maar ze is wel lief toch??????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de commentaren allemaal buitengewoon redelijk.

  BeantwoordenVerwijderen