Doerak

Doerak

maandag 15 april 2013

Boeven, schurken en gajes van de straat
Dat bedoel ik maar! Voor het geval je snode plannen aan het smeden bent......... je bent gewaarschuwd!

Onlangs hadden we een inbraakoefening in huis. Dominique bereidt samen met haar vriendinnen de laatste schooldag voor. Alle eindexamenkandidaten huren samen een schuimapparaat, speelkussens die de ingang van de school blokkeren en het merendeel heeft ofwel een super soaker ofwel een gewoon waterpistool bij zich. Om de chaos helemaal compleet te maken, verkleden de kandidaten zich. Met name de brugpiepers zijn natuurlijk de klos; geen kind komt droog het pand binnen. De laatste week wordt er hier in huis geoefend met denkbeeldige geweren en revolvers. "Piej, piej" gilt zij wanneer ik de trap oploop en tref haar wijdbeens aan, armen gestrekt naar voren, handen gevouwen om een net-als-of-revolver. Levensecht en oh zo gevaarlijk!
De juiste kleding maakt het geheel helemaal af. 
Wel fijn te weten dat Doerak zo angstaanjagend is, indruk maakt en echt -geloof me- totaal niet nieuwsgierig/aanhalig/flemend of whatsoever is!

3 opmerkingen:

  1. Dat laatste stukje is een familie trekje. blij te lezen dat die genen bij meer in het nest voorkomen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Betreden op eigen risico.... voor je het weet word je dood geknuffeld door een gevaarlijke wolf.....
    Ziet er wel stoer uit hoor, zo'n wolf bij van die "bajesklanten". In america hebben ze een serie, die heet pitbulls en parolees....
    Jullie kunnen je eigen serie beginnen, wolfje en bajesklanten....

    BeantwoordenVerwijderen