Doerak

Doerak

zondag 19 april 2015

Yeah!

Spelen! Dan mogen we glijden over haar rug, bijten in neus/billen/poten/oren/alles wat voor de hand (uhhhh, tanden) ligt. Super schattig. Met name Daenerys en Drogo kunnen er geen genoeg van krijgen.
En als het ravotten moet stoppen, staat Shiva gewoon rustig op. Grappig, dat de puppen dat signaal direct herkennen.
Anders is het, wanneer er eentje super hard door de tuin sjeest. Als een stuiterballetje, zeg maar. Dat heeft Shiva liever niet en dat laat ze dan ook blijken. Met een ferme greep wordt de pup tot rust gemaand. Drogo verzet zich meestal, tot groot ongenoegen van Shiva. Daenerys reageert sneller. En Arya hoeft bijna niet gecorrigeerd te worden. Toen Drogo afgelopen week met een knal tegen de zijkant van de Canadian chair opbotste begreep ik wat Shiva bedoelt... Dat is echt hard! Oef! En gisteren was het wederom Drogo die met een pootje onder een deur zat. Weer een Oef! De ontdekkingstochten van Arya (kan je aarde eten? en zit dit hekje echt wel dicht?) zijn blijkbaar minder gevaarlijk.
Doerak is inmiddels ook begonnen met de echte opvoeding. Tot een paar dagen terug vond hij eigenlijk alles wel goed, maar dat is nu voorbij. Met een diepe, korte grom (bijna hoestend) laat hij weten dat het genoeg is. Zelfs Drogo is daar direct van onder de indruk!1 opmerking:

  1. Dat bedoel ik nu, kijk en geniet van hoe die ouders pups opvoeden. Kunnen ze veel beter als wij.
    Viel me van de week al op dat bijtrem er ook al aardig in zit,ze zijn best zachtjes.
    Sorry te druk gehad voor filmpje.Zal dat deze week nog even doen.

    BeantwoordenVerwijderen