Doerak

Doerak

woensdag 22 april 2015

Dag 49

Vandaag zijn de puppen iets rustiger dan gisteren. Er zit natuurlijk nog steeds heel, heel veel leven is, maar ze slapen lekker tussen het spelen en de maaltijden door. Shiva kan ook weer gewoon de bak instappen, zonder dat ze van alle kanten bestormd wordt door de monstertjes. Ik had gisteren wel met haar te doen. Ze probeerde het telkens weer, maar de lol ging er snel vanaf. Ze zijn waarschijnlijk in de nacht nog net zo druk verder gegaan, getuige de bloedstreep op het zeil. PANIEK! Bij mij dan...... Shiva zat nergens mee! De schade was gelukkig te overzien: Daenerys had een haal in haar oortje. Pffff......niet leuk, maar ook niets ernstigs.
Doerak bemoeit zich dapper met de opvoeding. Dat wil zeggen......hij steekt zijn hoofd over de rand en maant zijn kinderen tot rust.
Afgelopen maandag is Paul, de dierenarts, langs geweest. Dat was gezellig! Shiva sprong hem meteen in de nek. Haha, niet echt zoals een Saarloos hoort te doen. Grote vrijkont. Doerak was wat gereserveerd. Tot grote verrassing van Paul, want in de kliniek is hij ieders vriend. Wat dat betreft aardt Doerak naar zijn vader Wayang; "buiten" vriendelijk en enthousiast naar iedereen, thuis gereserveerd. Duurt nooit zo lang, gelukkig. Paul was erg tevreden over de pupjes, ze zijn allemaal geslaagd! Geen van hen heeft ook maar een kik gegeven bij de injectie. Zelfs Drogo niet! En....ik kan een heuglijke mededeling doen........Drogo's balletjes zijn keurig netjes ingedaald! Als dat hij nu echt THE MAN is!
Drogo heeft het langst gedaan over zijn derde ooglid, wat als een soort vliesje over het oog lijkt te liggen. Gaf het idee dat hij scheel zag. Maar ook dat is over. En alle gebitten zijn helemaal in orde. Nou, ik voel me wel heel erg trots hoor! En kijk nou toch, deze fotomodellen:

Drogo

Daenerys

Arya
De kraamkamer begint erg klein te worden. En te laag, we hebben alle zijkanten moeten verhogen. Drogo was vorige week over de zijkant geklommen. Ik had gedacht dat hij daar veel avonturen kon beleven, maar het ventje wilde alleen maar zo snel als mogelijk terug. Eng! Het resultaat van ons knutselwerk verdient niet echt de schoonheidsprijs, maar het functioneert wel! De puppen staan nu allemaal hoger op de poten, dat vraagt om wat aanpassingen. En eigenlijk gaat het best, zelfs als Fred en ik er samen inzitten. Even proppen als Doerak en Shiva er gezellig bijkomen, maar soit!

Robert en Dominique gezellig thuis!
Yeah! Baasje is er weer!

En die kraamkamer is toch nog steeds het allerlekkerste om een dutje te doen. Hmmmmmm..... Of is Arya het beeld van haar zusje goed in haar geheugen aan het etsen? Een trekje van haar vader, vertel ik nog wel een keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten