Doerak

Doerak

donderdag 1 november 2012

Op cursus en ik weet al zo veel!

Ohhhhh, moeilijk hoor! Voor mijn verjaardag kreeg ik van Fred een camera. En een fotografie cursus. Misschien was het wel een hint.....ik weet het niet. Maar de cursus is inmiddels begonnen. Vol ijver begon ik met het cursusboek, en natuurlijk notities maken. Het huiswerk van de eerste week ging echter al de mist in; voordat ik het wist was de week voorbij. Maar goed, vorig weekend toch maar even naar de hei om "bewegende" plaatjes te maken. Niet slecht, vond ik zelf. Met name de wangen van de Lab vond ik eigenlijk wel hilarisch.
Ik geef toe: qua compositie is het laatste plaatje niet veel bijzonders. Maar die wangen............Als dat daar beweging in zit, of niet dan? Maar de meester had wat anders bedoeld. Had ik kunnen bereiken met diafragma zus en sluitertijd zo.
Afijn, deze week besloot ik dan ook maar eens echt te oefenen. Camera mee naar het bos en op wacht staan voor de beste foto ever.


Pfff, iets te snel......


@#$%^%%##$$##$%^^@, dokter Bibber......


Blijft-ie staan! Ik zeg je, hij blijft gewoon staan! Met z'n hoofd afgewend. Parkinsontypje hier had al weer de knop ingedrukt.
Voor volgende week moet ik mijn beste en mijn slechtste foto ooit inleveren. Wat vind je? Zal ik deze nemen? Voor willekeurig welke opdracht?

5 opmerkingen: