Doerak

Doerak

zondag 17 juni 2012

1 jaar oud!

Doerak werd afgelopen vrijdag 1 jaar. Wat een mannetje, bijna volwassen. Maar zijn streken nog lang niet afgeleerd. Hoeft ook niet, wisten we van tevoren. En elke dag blijft het genieten, ook al lijkt het op het blog niet altijd zo.

De buit is binnen, nu nog een veilig plekje zoeken..........

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat jullie nog van hem genieten.1e jaar is vaak zwaar met een SWH ,daarna wordt het alleen maar beter en leuker.
  Gelukkig is een menselijke geest zo ingesteld dat vervelende dingen snel naar achtergrond verdrongen worden.
  Was gisteren al aan het kijken waar in jullie richting eens leuk een wandeling met gezellig terrashangen georganiseerd kan worden.
  Dacht rond Utrecht ergens,dat is voor iedereen te bereiken.zowel voor de Achterhoekers als voor de Limburgers en Zeeuwen.
  Alleen vakanties komen er natuurlijk aan.
  Maar eens overdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me ook heel leuk, iets met een groep honden. Maar ik kom niet verder dan Apeldoorn of Erkemederstrand. En wij gaan dit jaar vroeg op vakantie......

   Verwijderen
 2. Heee Doerak, van harte gefeliciteerd!En je streken, die moet je houden natuurlijk, dat maakt je de stoere wolfhond, die je bent. En hoewel de baasjes soms enorm kunnen klagen, ze blijven van hun honden houden!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gefeliciteerd met Doerak's verjaardag! Er zijn momenten dat je echt af vraagt waarom je hier nou eigenlijk aan begonnen was. Maar toch toveren ze iedere keer weer een glimlach op je gezicht en blijf je van ze houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat! Wat gaat het hard he. Enne die streken... daarom hou je ook zo van ze :)

  BeantwoordenVerwijderen