Doerak

Doerak

vrijdag 4 november 2011

Houdini, ziek zwak en misselijk, of een gewone Saarloos pup?

Doerak heeft de afgelopen dagen de gemoederen goed bezig gehouden. Het begon allemaal op dinsdagochtend; toen ik 's ochtends beneden kwam liep Doerak vrij rond! Het kussen in de bench in duizend stukken en onder de diarree en kots. Ook buiten de bench niet echt frisse taferelen, maar geen sloopsporen. Hij was helemaal de kluts kwijt, en ik ook! De hele dag is hij van slag geweest.
De dag erna begon hij te bloeden in zijn mond. In de avond was dat nog niet over, dus toch maar voor de zekerheid naar de dierenarts. "Wat een enige hond hebben jullie toch, maar het is geen echte Saarloos hoor". Doerak kroop van enthousiasme in zijn nek en hield niet op met het kussen van het oor van de dokter. Hoezo gereserveerd en terughoudend? Het bloeden kwam van een melkkies die er ter plaatse uit kwam.
Vanmorgen vroeg werd Fred wakker van een piepende Doerak; weer de hele bench onder en het nieuwe kussen aan flarden. Tja, wat zal ik zeggen? In ieder geval voorlopig gewoon met een kleedje in de bench. De darmklachten houden we goed in de gaten. Hij begint wat schraal te worden en dat zit me helemaal niet lekker.

1 opmerking:

  1. Cana heeft afgelopen week ook keertje hele boel ondergepoept in de keuken.3X die nacht.Hij is los in huis,slaapt boven bij ons op verdieping,samen met de andere.Ook last van kiezen.Weet dat nog van m'n 1e SWH Stenka(die ver weg ook in stamboom zit)had ook zo'n last met wisselen.Cana weet soms ook niet hoe hij moet liggen,beetje onrustig,hangerig.

    BeantwoordenVerwijderen