Doerak

Doerak

zaterdag 21 februari 2015

In blijde verwachting!

De sfeer in huis lijkt een beetje op drie en een half jaar geleden. Lijstjes slingeren rond, net voor sluitingstijd nog even naar de winkel rennen, toch nog een kwastje verf over een plankje her en der....... Er gaat wat gebeuren, er komt gezinsuitbreiding! Maar ditmaal wel heel bijzonder, want Doerak wordt vader! Hij is in het  najaar hopeloos verliefd geworden op Shiva en heeft het voor elkaar gekregen dat Shiva bij ons kwam wonen. Wat is hij blij sindsdien. En trots op zijn mooie dametje. Shiva heeft niet veel tijd nodig gehad om te wennen. Dat bleek wel toen zij opeens loops werd. En zo denderen wij hier door in de malle molen. Nog een paar weekjes en dan hopen we een huis vol puppengelukjes te hebben.
Ik ga natuurlijk zoveel mogelijk vertellen en delen op het blog, maar Doerak kent mij zo langzamerhand ook en laat iedereen weten dat hij en Shiva ook rechtstreeks te benaderen zijn op: doerakenshiva@gmail.com.


1 opmerking:

  1. Geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd, ook namens tante Sara natuurlijk!! Geniet ervan en wij komen zeker op kraamvisite als het zo ver is!

    BeantwoordenVerwijderen