Doerak

Doerak

vrijdag 3 mei 2013

Een nieuw vriendje

Een korte aanloop, twee korte bezoekjes op zijn terrein, en vandaag dan de generale repetitie voor Timber. Ze zijn alle drie geslaagd, met vlag en wimpel! Sproet en Doerak kunnen op Timber passen, en de eerste keer is al dit weekend. Wat een stoer beestje, met zijn 9 weken. Ok√©, ik geef toe; eerder deze week bij hem thuis was het allemaal best spannend. Met Sproet alleen viel het mee.


Niet zo eng. Maar een paar dagen later kwam die lompe Janus mee. Doerak vindt puppy's erg leuk, is op zijn manier ook echt voorzichtig, maar het is toch wel wat voor zo'n kleine.

 
 Vandaag was het echter een feestje. Veel tumult en gedoe in het begin. Voor ik er erg in had zat ikzelf onder de tafel, pup tussen de benen, Saarlooswolfhond op de ene knie en Kooiker over een arm hangend. Relaxed...... Timber vond al snel het oude favoriete plekje van Doerak; onder de bank. En van daaruit kon er gespeeld en gesnuffeld worden. Echte vriendschappen sluit je door iets te delen met elkaar, dus al snel lagen ze gemoedelijk te kauwen op een pensstaafje. Nou ja, Timber nog niet. Die is lang zoet geweest met een zacht snoepstaafje. En dan krijg je dorst. Heel veel dorst.

 
Alsof zijn leven ervan afhing!
Met een vol buikje gaat het spelen nog veel beter! Wat zal hij vanavond lekker slapen.
2 opmerkingen:

  1. Zo te zien doet "lompe janus" dus echt heel voorzichtig met die kleine! Halfzus Sara wordt door zoonlief altijd "klont" genoemd, betekent zoiet als lompe jannie, uitdrukking uit het leger..... Hoe dan ook, die schattige onhandigheid, zoals ik het noem, zit in de familie. Maar de foto's laten een beeld zien van een hele lieve voorzichtige wolf die zachtjes speelt met de kleine schsttige pup! Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen