Doerak

Doerak

zondag 11 september 2011

Huh, Doerak op zijn rug voor een andere pup?

Gisteren zijn we weer naar school geweest. Met z'n drieën, want alhoewel Fred degene is die de cursus met Doerak volgt, wil ik toch niets missen. En stiekem Fred's extra ogen zijn, want ook hij kijkt, net als Doerak, vooral om zich heen. Wat dat betreft is er geen verschil tussen die twee; alle prikkels worden opgevangen. Haha, dat kan wat worden.......
De puppen mochten twee aan twee, achter een hek, met elkaar spelen. Doerak mocht dit keer spelen met Bikkel, een labrador van ruim 17 kilo. Ook een paar weken ouder, natuurlijk. Dat bleek een goede keuze te zijn. Bikkel is soms dominant, soms onderdanig. En wie schetste onze verbazing? Doerak op zijn rug, voor een pup! Dat hadden we niet eerder gezien. Hij is wel onderdanig naar volwassen honden, maar met puppen is hij tot gisteren altijd bijzonder dominant geweest. Een goede les voor hem! Ik hoop dat we die erin kunnen houden.
De oefening op de foto is een beetje verwarrend. Of beter gezegd hilarisch. Een combinatie van aandacht, komen en zitten. Maar dan met een vrije invulling voor een Saarlooswolfhond. Nobody said it would be easy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten